Jump to content


anyone live yet?


  • Please log in to reply
59 replies to this topic

ButtCheekLlama #1 Posted 31 January 2014 - 10:20 AM

    First lieutenant

  • Beta Tester
  • 718
  • Member since:
    08-10-2013
Sitting here in bed at 5:19 am checking my xbox every 20 minutes to see if the servers are up yet. Help me

                                          "I'm not really Canadian"


MJRMIKE #2 Posted 31 January 2014 - 10:23 AM

    Captain

  • Supertester
  • 1,177
  • Member since:
    07-12-2013
Several people are dloading the patch right now. We are conversations on the other thread, inaugural match

Lantfeust #3 Posted 31 January 2014 - 10:38 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 7
  • Member since:
    11-07-2013
Yes but many many bugs on here. Tanks load into games with no ammo. Cruise control is inactive, training mission is completely inactive and if freezes when you try to buy a new tank. I'm guessing that's why it just went offline again a few seconds ago. 

NaughtyNightOwl #4 Posted 31 January 2014 - 10:40 AM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 10
  • Member since:
    08-22-2013
I downloaded a patch loaded up and it keeps saying servers are offline so :/

The Raider777 #5 Posted 31 January 2014 - 10:51 AM

    Captain

  • Beta Tester
  • 1,093
  • Member since:
    11-09-2013

Yea, it isn't working. Battles had messed up controls. Guns won't fire, cruise control doesn't work. Gold costs the same as PC. I bought 3000 gold for 15 dollars and got a month of premium +100000k silver for 2600 gold in the specials tab.

 

Hopefully I'll get to use it. I deleted and redownlaoded and am re-updating now.

 



lost sandwich #6 Posted 31 January 2014 - 11:07 AM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 16
  • Member since:
    08-22-2013
It's not working properly, no ammo, no bonus tanks yet
"What do you mean I need a bigger Tanks???"

Ultima Hunter #7 Posted 31 January 2014 - 11:08 AM

    Sergeant

  • Supertester
  • 206
  • Member since:
    12-11-2013

I'm guessing it's just a preliminary patch whilst they try to work out any early issues.

 

I'm sure it'll be up and running soon though!

 

Same prices as PC? Ah, fantastic. I'd be rather miffed if they were more expensive.



whawk1971 #8 Posted 31 January 2014 - 11:11 AM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 47
  • Member since:
    09-10-2013
yes play two matches as every one else no ammo thing messed up bad just spent real money on prem and here we go guys we no the track record wga we need to give them a little time to fix the bugs I just hope I don't lose my prem I just pay for that all lol cant wait been up all night again waiting

LordMacDoom #9 Posted 31 January 2014 - 11:42 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 4
  • Member since:
    12-05-2013
thought i was the only sadsack up early and trying too play asap

SJR WhoudineeCL #10 Posted 31 January 2014 - 11:55 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 4
  • Member since:
    10-11-2013

i rushed home from work to play and its not up yet...wth...lol...its me and 8 people in my party chat...i have my energy drinks ready

 



LikableAmoeba27 #11 Posted 31 January 2014 - 11:56 AM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 145
  • Member since:
    11-10-2013
You no what guys i had this game since 6th Nov and you would think these people would have it sorted by now no one told us that we would have to start again that we would lose everything we worked so hard to get these people are really giveing me the hump sort it out chaps or lose us all forever !!!

kinsnik #12 Posted 31 January 2014 - 11:58 AM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 14
  • Member since:
    09-14-2013

Seawolf2k, on 31 January 2014 - 11:46 AM, said:

This was just posted on their Twitter Feed:

 

~~World of Tanks: Xbox ‏@WoTXbox  · 1m 
@anthonypallazo1 We will turn the logins back on once the client had made it out for everyone to download

 



TelevisedFool #13 Posted 31 January 2014 - 11:59 AM

    Staff sergeant

  • Supertester
  • 399
  • Member since:
    07-18-2013

View PostLikableAmoeba27, on 31 January 2014 - 11:56 AM, said:

You no what guys i had this game since 6th Nov and you would think these people would have it sorted by now no one told us that we would have to start again that we would lose everything we worked so hard to get these people are really giveing me the hump sort it out chaps or lose us all forever !!!

Trolol, since day one of the beta coming online WG has stated countless times that everything you do in the beta will be reset come launch. They already reset peoples progress during the beta stage way before todays launch.



GORGE ROMERO #14 Posted 31 January 2014 - 12:06 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 2,588
  • Member since:
    06-28-2013

View PostLikableAmoeba27, on 31 January 2014 - 11:56 AM, said:

You no what guys i had this game since 6th Nov and you would think these people would have it sorted by now no one told us that we would have to start again that we would lose everything we worked so hard to get these people are really giveing me the hump sort it out chaps or lose us all forever !!!

we have been wipe once before, but that was earlier in the beta when you werent around and do you even pay attention to the reason it is called a beta?



lost sandwich #15 Posted 31 January 2014 - 12:11 PM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 16
  • Member since:
    08-22-2013

View PostLikableAmoeba27, on 31 January 2014 - 11:56 AM, said:

You no what guys i had this game since 6th Nov and you would think these people would have it sorted by now no one told us that we would have to start again that we would lose everything we worked so hard to get these people are really giveing me the hump sort it out chaps or lose us all forever !!!

 

Plank


"What do you mean I need a bigger Tanks???"

TLP SmoknNpples #16 Posted 31 January 2014 - 12:12 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 3
  • Member since:
    08-09-2013
just sittin here waiting. got the updates dloaded and still cant start

kaizomb #17 Posted 31 January 2014 - 12:14 PM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 27
  • Member since:
    09-15-2013
iv downloaded it again and its still not working.try switching off your console first and reloading so xbox can do its usual update.think its 60mbs.but id rather they waited and got it right as opposed to playing with no ammo and druise control etc.keeping fingers crossed for it to happen soon.iv booked holiday from work just for this day.arrrgggghhh

LikableAmoeba27 #18 Posted 31 January 2014 - 12:14 PM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 145
  • Member since:
    11-10-2013
Yeah you wouldn't think so what i am saying was i was not made awere of the wipe till two weeks ago i was not told that what i did on the beta would all be lost and yes i have been a tester for battlefield and EA and COD so i no what a beta is i had over 4800 battles on the beta so i put my time in okay

mark197205 #19 Posted 31 January 2014 - 12:14 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 2,291
  • Member since:
    09-14-2013

View PostLikableAmoeba27, on 31 January 2014 - 11:56 AM, said:

You no what guys i had this game since 6th Nov and you would think these people would have it sorted by now no one told us that we would have to start again that we would lose everything we worked so hard to get these people are really giveing me the hump sort it out chaps or lose us all forever !!!

You were told, everyone was told, it was made perfectly clear that all progress would be reset before game launch and that they may even reset it during the beta, so in other words you didnt bother reading what was a single paragraph email.


Currently playing with - T1E6-X (M), M22 Locust(M), Ram II(M), T23(M), T14(M), LOLTraktor (M), T-25(M), Pz V/IV(M), T-127(M), T18 (M), Matilda (M), Lowe (M), JagdTiger 8.8cm (M), Luchs (M), Leopard VK16.02 (M), VK30.02M (M). DW II, Churchill III, Marder III (M).
Currently grinding - Hummel (M), T29 (M), Black Prince, AT7, Tiger (M), JagdPanther (M), SU-85, KV-1, Cromwell (M).



 


GORGE ROMERO #20 Posted 31 January 2014 - 12:14 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 2,588
  • Member since:
    06-28-2013

View PostTLP SmoknNpples, on 31 January 2014 - 12:12 PM, said:

just sittin here waiting. got the updates dloaded and still cant start

still working out some bug that were happening when the first people got on such as no ammo,bonus tanks, cruise control gone wrong (ect.)


Edited by GORGE ROMERO, 31 January 2014 - 12:15 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users